ПОНУДА »

Агенцијата за обезбедување на имот и лица “КОНДОР БС” нуди различни услуги. Погледнете ја нашата понуда.

повеќе »

НАШИ ПАРТНЕРИ »

 • Ник Системи
 • АБЦ
 • ДК

повеќе »

ВРАБОТУВАЊЕ »

Доколку сте заинтересирани за кариера во КОНДОР БС, испратете ја вашата куса биографија – CV.

 

повеќе »

РЕФЕРЕНЦИ »

 • Веро
 • Казино Сенатор
 • Зират Банка

повеќе »

УСЛУГИ »

 • Физичко обезбедување
 • Техничко обезбедување
 • Пософистицирани безбедносни решенија

повеќе »

НАДЗОР И АЛАРМНИ СИСТЕМИ »

Кондор БС врши поставување на различни видови на алармни системи и техника за видео надзор.

 

 

повеќе »

НАШИ КЛИЕНТИ »

 • Типови на објекти
 • банки, казина, маркети..
 • Референтна листа

повеќе »