РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА 

Клиенти на  “КОНДОР БС” се мали, средни и големи претпријатија, индивидуалци, казина, јавни институции, индустриски и производствени капацитети и други.

Еве само дел од сите тие наши повеќегодишни клиенти:

 • Зират Банка, Скопје, Тетово и Гостивар;
 • Сите Веро маркети;
 • Сите казина: СЕНАТОР во Скопје, Тетово, Гостивар, Струга, Велес, Кавадарци;
 • Резиденција на Република Полска;
 • ФемилиШопЦентар;
 • ПЛАЗА ДЕЛ ТОРОС;
 • ПИЈАЦА ЛИБЕРТАС;
 • Дома мебел;
 • Центро Унион;
 • Инфо Код;
 • Технолаб;
 • Нимекс;
 • ГЕМА ГРУП;
 • КОДИ;
 • Савана и многу други.